Thuiszorg Lelystad

Hoe moet ik Thuiszorg in Lelystad en omstreken aanvragen?

Ondersteuning thuis kunt u aanvragen via uw gemeente. De taken hebben geen medisch karakter. Heeft u hierbij hulp nodig of wilt u een specifiek beroep doen op individuele begeleiding of ondersteuning, dan kan Beëljada Thuiszorg u hierbij helpen.

Wilt u meer weten over Thuiszorg in Lelystad en omstreken dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Beëljada Thuiszorg.

Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) Lelystad

Thuiszorg aanvragen in Lelystad via de Gemeente Lelystad is bestemd voor volwassenen die ondersteuning nodig hebben in praktische zaken, zoals huishouden of vervoer. Maar ook als u actief wil blijven om uw buurt te verbeteren. Ondersteuning aanvragen vanuit Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) wordt aangevraagd via het Sociaal wijkteam bij u in de buurt. De medewerkers van het Sociaal Wijkteam bespreekt met u de mogelijkheden die er zijn in Lelystad.

Ondersteuning thuis

Bij ondersteuning thuis gaat het om extra ondersteuning om zelfstandig te kunnen blijven functioneren, zoals ondersteuning op het gebied van structuur, dagritme en praktische hulp bij taken gericht op het bevorderen, behouden en vergroten van zelfredzaamheid. Het betreft hierbij in ieder geval de volgende onderdelen:

  • het ondersteunen bij het aanbrengen van structuur en het voeren van regie;
  • het ondersteunen bij praktische vaardigheden / handelingen ten behoeve van de zelfredzaamheid;
  • het bieden van toezicht;
  • het oefenen met het aanbieden van structuur, voeren van regie en uitvoeren van handelingen die behoud of versterking van zelfredzaamheid tot doel hebben

Beëljada Thuiszorg kan u hierbij helpen. U kunt zich aanmelden voor meerdere taken.

Wilt u meer weten over Thuiszorg aanvragen in Lelystad en omstreken dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Beëljada Thuiszorg. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer (31)320785706. Of stuurt u ons een bericht via ons contactformulier.

ondersteuning thuis
dagbesteding
hulp in huishouden

Hoe werken wij

Het aanvragen van Thuiszorg Lelystad is erg simpel. Wilt u meer weten over begeleiding en/of ondersteuning dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Beëljada Thuiszorg. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0320785706. Of stuurt u ons een bericht via ons contactformulier.

Telefonisch contact

Voor informatie over de zorg levering of zorgbehoeftes kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-24848136.

Intake gesprek

Wilt u weten als u in aanmerking kunt komen voor zorg, dan is het mogelijk u aan te melden voor een intake gesprek. U kunt uw aanmelding telefonisch doen op telefoonnummer 0320785706 of per email naar info@beeljada.nl.

Hulp bij uw aanvraag

Als organisatie zijn wij goed bekend met de procedure en helpen u dan graag bij het aanvragen van uw zorgbehoefte. Wij nemen samen met u door de stappen die ondernomen moeten worden en ondersteunen u bij uw aanvraag.

 

Afspraak inplannen

Wilt u gelijk een afspraak inplannen, dan kunt u ons mailen op email adres info@beeljada.nl. U ontvangt binnen 24 uur van ons bericht voor het inplannen van een intake.