Sociale Verzekeringsbank

SVB Sociale Verzekeringsbank

Als u door ziekte, handicap of ouderdom zorg nodig heeft, kunt u in aanmerking komen voor een persoonsgebonden budget (PGB).

Wilt u meer weten over de Sociale Verzekeringsbank, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Beëljada Thuiszorg.

Hulp bij het huishouden

Sociale Verzekeringsbank

Ook als u hulp bij het huishouden nodig heeft, kunt u aanspraak maken op een PGB. Met dit budget koopt u zelf zorg in.
De budgetten worden door Zorgkantoor of de Gemeente toegekend en beschikbaar gesteld aan de SVB om uit te betalen.
Bij het aanvragen van de zorg zal Beëljada Thuiszorg u ondersteunen in de administratieve afhandeling van de benodigde documenten. Tijdens de intake wordt u volledig geïnformeerd. Voor vragen kunt u contact opnemen op ons telefoonnummer telefoonnummer 0320785706. Of stuurt u ons een bericht via ons contactformulier.

Vragen over het SVB

Tijdens de intake wordt u volledig geïnformeerd. Voor vragen kunt u contact opnemen op ons telefoonnummer 0320-785 706 of per mail info@beeljada.nl

Telefonisch contact

Voor informatie over de zorg PGB kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-24848136.

Intake gesprek

Wilt u weten als u in aanmerking kunt komen voor zorg, is het mogelijk u aan te melden voor een intake gesprek. U kunt uw aanmelding telefonisch doen op telefoonnummer 0320785706 of per email naar info@beeljada.nl.

Hulp bij uw aanvraag

Als organisatie zijn wij goed bekend met de procedure en helpen u dan graag bij het aanvragen van uw zorgbehoefte. Wij nemen samen met u door de stappen die ondernomen moeten worden en ondersteunen u bij uw aanvraag.

Afspraak inplannen

Wilt u gelijk een afspraak inplannen, dan kunt u ons mailen op email adres info@beeljada.nl. U ontvangt binnen 24 uur van ons bericht voor het inplannen van een intake.