Huishoudelijke hulp

WMO Hulp in Huishouden 

Heeft u geen familie, vrienden, buren of bekenden die u kunnen helpen, dan kunt u Hulp in huishouden aanvragen bij de gemeente.

Wilt u meer weten over huishoudelijke hulp dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Beëljada Thuiszorg.

Huishoudelijke hulp

Online aanvragen voor zorgdiensten

Huishoudelijke hulp vind u natuurlijk bij Beeljada Thuiszorg. Uw huishoudelijke hulp doet het huishoudelijk werk dat u zelf niet kunt doen of regelen. Bijvoorbeeld: afstoffen en stofzuigen van de woon- en slaapkamer, schoonmaken van de badkamer, keuken en toilet, vloeren dweilen, wassen en strijken. Heeft u geen familie, vrienden, buren of bekenden die u kunnen helpen, dan kunt u Hulp in huishouden aanvragen bij uw eigen gemeente. Dit zijn de voorwaarden:

U moet de aanvraag indienen bij de gemeente waar u woont.
kunt door een lichamelijke of geestelijke beperking het huishouden niet helemaal zelf doen.
Uw partner of huisgenoten kunnen u geen of onvoldoende zorg, hulp en begeleiding geven (gebruikelijke zorg).
U ontvangt één indicatie Hulp bij het huishouden per woning, ook als er meerdere personen zijn die hulp nodig hebben.
U mag de hulp alleen in uw eigen woning laten werken.
Bij kamerhuur of focuswoningen (ieder heeft een eigen kamer en deelt voorzieningen als de keuken, etc.) kunt u alleen Hulp bij het huishouden aanvragen voor uw eigen kamer.
U moet tijdens de aanvraagprocedure bereikbaar zijn, telefonisch en voor een eventueel huisbezoek.
U hebt geen Wlz-indicatie.

Hoe werken wij

Voor het aanvragen van Huishoudelijke hulp in Amsterdam kunt u vrijblijvend contact opnemen met Beëljada Thuiszorg. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 085-4852424. Of stuurt u ons een bericht via ons contactformulier.

Aanvraagformulier zorg

  • Voor welke dienst wilt u informatie ontvangen:

Telefonisch contact

Voor informatie over Huishoudelijke hulp kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-24848136.

Intake gesprek

Wilt u weten als u in aanmerking kunt komen voor zorg, dan is het mogelijk u aan te melden voor een intake gesprek. U kunt uw aanmelding telefonisch doen op telefoonnummer 085-4852424 of per email naar info@beeljada.nl.

 

Hulp bij uw aanvraag

Als organisatie zijn wij goed bekend met de procedure en helpen u dan graag bij het aanvragen van uw zorgbehoefte. Wij nemen samen met u door de stappen die ondernomen moeten worden en ondersteunen u bij uw aanvraag.

 

Afspraak inplannen

Wilt u gelijk een afspraak inplannen, dan kunt u ons mailen op email adres info@beeljada.nl. U ontvangt binnen 24 uur van ons bericht voor het inplannen van een intake.