Ambulant Ondersteuning Thuis

Begeleiding en Ondersteuning

Beëljada Thuiszorg is gespecialiseerd op het gebied van Ambulant Ondersteuning Thuis. Heeft u maatwerk nodig en wilt u een specifiek beroep doen op individuele begeleiding of ondersteuning, dan kan Beëljada Thuiszorg u hierbij helpen.

Wilt u meer weten over Ambulante Zorg dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Beëljada Thuiszorg.

Begeleiding en ondersteuning

Voor wie is Ambulante Zorg?
Als u moeite hebt met uw dagelijks leven op orde te krijgen en houden, kunt u ambulante ondersteuning aanvragen. U krijgt dan hulp bij een aantal persoonlijke zaken.

Ambulante Zorg is individuele begeleiding en helpt u om uw persoonlijke zaken op orde te krijgen en te houden. Dat kan bij u thuis of in een groep buitenshuis. Welke ondersteuning u nodig hebt, hoe vaak en hoe lang, hangt af van uw situatie. U kunt het ook gebruiken om uw mantelzorger(s) te ontlasten. Als u naar een activiteit gaat, heeft uw mantelzorger even tijd voor zichzelf.

Alle ondersteuning is bedoeld om uw zelfredzaamheid te behouden of te verbeteren. Wilt u weten als u in aanmerking kan komen voor ondersteuning thuis dan kunnen wij tijdens een persoonlijk gesprek uw situatie bekijken en u informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over Ondersteuning thuis dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Beëljada Thuiszorg. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 085-4852424. Of stuurt u ons een bericht via ons contactformulier.

Meer informatie over WMO klik hier

ondersteuning bij uw administratie
hulp bij boodschappen doen en koken
plannen van uw activiteiten
sociale contacten maken en onderhouden
vinden van passende activiteiten, zoals meedoen aan buurtactiviteiten of een club, vrijwilligerswerk, dagbesteding of opleiding.

Hoe werken wij

Voor het aanvragen van Thuiszorg in Amsterdam kunt u vrijblijvend contact opnemen met Beëljada Thuiszorg. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 085-4852424. Of stuurt u ons een bericht via ons contactformulier.

Online aanvragen voor zorgdiensten

Aanvraagformulier zorg

  • Voor welke dienst wilt u informatie ontvangen:

Telefonisch contact

Voor informatie over de zorg levering of zorgbehoeftes kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-24848136.

Intake gesprek

Wilt u weten als u in aanmerking kunt komen voor zorg, is het mogelijk u aan te melden voor een intake gesprek. U kunt uw aanmelding telefonisch doen op telefoonnummer 085-4852424 of per email naar info@beeljada.nl.

 

Hulp bij uw aanvraag

Als organisatie zijn wij goed bekend met de procedure en helpen u dan graag bij het aanvragen van uw zorgbehoefte. Wij nemen samen met u door de stappen die ondernomen moeten worden en ondersteunen u bij uw aanvraag.

 

Afspraak inplannen

Wilt u gelijk een afspraak inplannen, dan kunt u ons mailen op email adres info@beeljada.nl. U ontvangt binnen 24 uur van ons bericht voor het inplannen van een intake.